Новорічні дитячі змагання з вільної боротьби на базі ІДГУ

Великі новорічні дитячі змагання з вільної боротьби пройшли 18-19 грудня у спортивному залі на базі Ізмаїльського державного гуманітарного університету при підтримці ректора університету Ярослава Кічука, викладачів і  студентів кафедри фізичної культури, біології та основ здоров’я і фінансової допомоги батьківського комітету. Загалом змагалися більше 100 юних спортсменів від 6 до 15 років з м. Ізмаїл, Болградської громади (с. Василівка), сіл Ізмаїльського району (Кам’янка, Утконосівка, Озерне). Головний суддя чемпіонату – майстер спорту з вільної боротьби, тренер Микола Славов. Змагання проходили у теплій, дружній та доброзичливій атмосфері. Але напружена боротьба на килимі визначила найсильніших серед вихованців клубів. Велика підтримка від батьків та з боку тренерів дозволила спортсменам з відповідальністю і віддачою показати набутий спортивний рівень.

 

У вазі до 20 кг «золото» виграв Микола Слободенюк, у категорії до 22 кг перше місце виборов Ярослав Арнаут, до 24 кг – Іван Еребакан, до 25 кг – Богдан Міланич, у вазі 28 кг показав гарну боротьбу Влад Малаганюк, до 29 кг – Владислав Волков,  до 30 кг найкращим став Єгор Балакон, а в категорії до 32 кг перемога дісталася Матвію Антохіну, до 34 кг – Єгору Драганову. Серед учасників до 35 кг «золото» дісталося Авраму Колдарару, до 40 кг – Арсену Коваль, до 45 кг – Юрію Переверзі, до 48кг – Павлу Карцеву,  до 49 кг – Артурові Райнову, до 50 кг – Єгору Іванову і до 52 кг – Рінату  Кособуцькому.

Серед важкоатлетів до 75 кг найстійкішим борцем виявився Іван Миколаїв, він завоював золоту медаль.

 

Переможці нагороджені заслуженими медалями та грамотами, а крім цього від  Святого Миколая всі учасники отримали солодкі подарунки.

Головний суддя змагань Микола Славов висловлює подяку викладачам кафедри фізичної культури, біології та основ здоров’я  і студентам Надії Драгановій (17П група), Дмитру Нягу (22П група), Миколаю Стоянову (37 П група) за організацію та проведення змагань.

Колектив кафедри фізичної культури, біології та основ здоров’я