НАДІЯ ВАСИЛІВНА КІЧУК – «ЛЮДИНА РОКУ – 2021»!

На день Святого Миколая в Одесі відбулась урочиста 19-та церемонія вручення премії «Людина року – 2021» за результатами конкурсу, ініційованого майже 20 років тому Асоціацією болгар України та її президентом, народним депутатом Антоном Кіссе. Метою конкурсу є відзначення справжніх професіоналів та патріотів своєї Батьківщини, які мають болгарське коріння та самовіддано працюють на благо людей та всієї країни.

 

На урочистому заході були присутні почесні гості — Генеральний консул Республіки Болгарії Святослав Іванов та команда Генерального консульства, радник голови Одеської обласної адміністрації Юрій Дімчогло, делегація з Тараклії (Молдова) на чолі зі Степаном Карамалаком — керівником Закордонних справ Тараклії та протоієрей Свято-Троїцького собору в м. Одеса Андрій Сулаков.

 

У номінації «Наука та просвіта» звання «Людина року — 2021» присвоєно доктору педагогічних наук, професору, академіку Вищої школи України, декану педагогічного факультету Ізмаїльського державного гуманітарного університету Надії Василівні Кічук. Щиро вітаємо шановну колегу із заслуженою високою відзнакою та зичимо нових наукових здобутків!

 

Посилання на джерело: В Одессе прошла церемония вручения премии «Человек года – 2021»

Відеосюжет

Академічна спільнота ІДГУ