Запрошуємо взяти участь у написанні колективної монографії

Шановні науковці, фахівці, практики!

 Запрошуємо взяти участь у написанні колективної монографії «ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ПРОФІЛЮ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА» в межах проблематики наукових досліджень кафедри музичного та образотворчого мистецтв  Ізмаїльського державного гуманітарного університету.

 

Формування розділів монографії передбачається з урахуванням напрямів наукових досліджень:

  1. Інтеграція мистецтв як підґрунтя збагачення креативності сучасної освіти.
  2. Науково-дослідницький складник педагогічної діяльності майбутнього вчителя музичного мистецтва («Вступ до спеціальності з основами наукових досліджень»).
  3. Фахова підготовка майбутніх учителів музики за реалії Нової української школи.
  4. Саморегуляція формування    творчості   студентів  в   образотворчій      діяльності.
  5. Специфіка професійної компетентності викладача хореографії.

 

Для публікації в монографії приймаються матеріали, які не друкувалися раніше та містять наукові результати теоретичних і експериментальних досліджень у відповідних наукових галузях.

 

Технічні вимоги:

Обсяг матеріалів – 0,5 – 1 друкований аркуш (15-24 сторінки тексту аркушу А4), набраних в текстовому редакторі Microsoft World (2003-2015) з розширенням *.doc, формат сторінки А4, береги: 3 см зліва, 2 см з усіх інших боків.

Гарнітура – шрифт Times New Roman Cyr, розмір (кегль) – 14; інтервал – 1, абзацний відступ − 1 см. Текст набирається без переносів. У тексті необхідно використовувати лапки лише такого зразку: «».

Таблиці в тексті мають бути виконані в Excel або Word без заливання. Малюнки, виконані у Word, мають бути згруповані і являти собою один графічний об’єкт. Усі ілюстрації треба подавати в чорно-білому варіанті або у градаціях сірого кольору, можна використовувати інші способи заливки (узор).

Таблиці, формули та ілюстрації повинні бути пронумерованими, компактними, виконаними у доступних для подальшого редагування програмах. Не допускається використання сканованих об’єктів (таблиць, формул). Тексти публікацій були перевірені за допомогою системи пошуку ознак плагіату Unicheck в рамках проекту підтримки наукових університетських видань.

Електронну версію монографії буде розміщено на сайті Ізмаїльського державного гуманітарного університету, доступ до монографії буде відкрито з 01.05.2022 р.

 

Фінансові умови:

Вартість публікації в монографії (обсяг не менш 16 сторінок) становить 1000 грн. (організаційні витрати, підготовку макету монографії, витрати на верстку, присвоєння ISBN, DOI, видання та розсилка), за потребою подається супровідний документ (довідка) щодо участі в розробці тем дослідження.

При замовленні друкованого примірника автору (або одному із співавторів) один супровідний документ оформляється безкоштовно. Додатковий примірник монографії та додатковий супровідний документ сплачується окремо. Автори колективної монографії отримують 1 примірник видання. Вартість одного додаткового екземпляру – 300 гривень.

Реквізити до оплати участі в монографії надсилаються після прийняття рішення оргкомітетом про  їх включення до монографії.

 

Контрольні дати

Надання авторами матеріалів (довідки про автора) – до 10.02.2022 р.

Оплата публікації у монографії – до 20.02.2022 р.

Розсилка монографії та документів авторам – до 01.05.2022 р.

Зверніть вашу увагу: про надходження матеріалів на електронну адресу оргкомітету автору обов’язково відсилається повідомлення з email: bukhnievaolena@gmail.com.  Якщо повідомлення протягом двох діб не отримано – продублюйте відправку або передзвоніть!!!

У разі виникнення питань звертатись за телефоном +380633445977 Бухнієва Олена Анатоліївна.

 

Біла О.А. – головний редактор, доктор педагогічних наук, професор (Ізмаїльський державний гуманітарний університет, Україна);

Сироткіна Ж.Є. – заступник головного редактора, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувачка кафедри музичного та образотворчого мистецтв (Ізмаїльський державний гуманітарний університет, Україна);

Бухнієва О.А. – відповідальний редактор монографії, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри музичного та образотворчого мистецтв (Ізмаїльський державний гуманітарний університет, Україна)

 

Контактна особа – Бухнієва Олена Анатоліївна

e-mail: bukhnievaolena@gmail.com.   

 

ЧЕКАЄМО НА ВАШІ МАТЕРІАЛИ

  

Заявка на участь у колективній монографії

«АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ПРОФІЛЮ»

 

Прізвище, ім’я та по батькові  
Вчене звання, науковий ступінь  
Посада (обов’язкова інформація про кафедру або структурний підрозділ)  
Повна назва закладу вищої  освіти або наукового закладу  
Домашня адреса  
Поштова адреса  
E-mail  
Контактні телефони  
Номер розділу,  до якого  передбачається включення матеріалів  
Назва публікації  
Потреба в довідці про участь у розробці тем дослідження