Шановна Галино Богданівно!

Дорога наша колежанко! Щиросердно вітаємо Вас, працелюбну, відповідальну і, безперечно, чарівну жінку, з якою нам пощастило працювати кожен день пліч-о-пліч, з ювілеєм!!!

Ми знаємо Вас як людину дивовижної душі, надзвичайно ефективного вченого та викладача, яким гордяться колеги і студентська молодь.

Ваша багатогранна діяльність заснована на високому професіоналізмі та порядності, чуйному ставленні до людей, однак це не заважає Вам бути вимогливою та принциповою, домагатися логічного та успішного вирішення поставлених завдань.

Ви – мудра та відповідальна, ініціативна та творча особистість, людина великої душевної щедрості. Водночас Ви залишаєтесь скромною, доброзичливою і чарівною жінкою, берегинею домашнього вогника та люблячою матір’ю. Завжди відверта, доброзичлива та щира, готова прийти на допомогу – саме за ці людські якості Вас поважають студенти, колеги, друзі.

 

У день Вашого ювілею, шановна Галино Богданівно, бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, оптимізму, невичерпної енергії та нових творчих успіхів. Зичимо Вам невпинного руху вперед. Нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка з боку колег та однодумців, а професійна діяльність буде сповнена задоволенням і творчими перемогами. Бажаємо також, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні вітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.

Адміністрація, профком ІДГУ