Практичний семінар-тренінг «Техніка роботи з негативними емоціями за допомогою повітряного пластиліну»

21 травня 2021 року для студентів спеціальності «053 Психологія» на факультеті української філології та соціальних наук Ізмаїльського державного гуманітарного університету відбувся практичний семінар-тренінг «Техніка роботи з негативними емоціями за допомогою повітряного пластиліну». Даний захід був організований кафедрою загальної та практичної психології ІДГУ спільно з Південним оперативно-територіальним об’єднанням Національної гвардії України. Тренером виступила начальник відділу психологічного забезпечення Південного Одеського територіального управління підполковник Макєєва Юлія Вікторівна, яка є сертифікованим НЛП-практиком.

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією практичний семінар-тренінг відбувся у дистанційному форматі на платформі ZOOM.

 

Ю.В. Макєєва представила техніку роботи з негативними емоціями за допомогою повітряного пластиліну, яка дозволила викладачам, студентам та гвардійцямнавчитися тому, як керувати своїми емоціями. Для того, щоб особисті й професійні стосунки успішно розвивалися, слід обережно справлятися з негативними емоціями таким чином, щоб можна було побудувати міцний фундамент взаємної довіри та поваги.

 

У тренінгу взяли участь викладачі кафедри загальної та практичної психології та студенти спеціальності «053 Психологія» та гвардійці військової частини Національної гвардії України м. Ізмаїл.

Через повітряний пластилін в учасників була можливість попрацювати зі своїми емоціями.

Застосування техніки для управління негативними емоціями матиме величезний вплив на ваше здоров’я та щастя. Дозволяючи негативним емоціям визначати ваші вчинки, ви можете отримати катастрофічні наслідки для власного самопочуття або вашої взаємодії з оточуючими. Інвестувати у власне емоційне благополуччя – це ніби мати накопичувальний рахунок в банку, який зростає з часом. Оскільки ми не здатні повністю позбутися наших негативних емоцій, ми можемо навчитися зустрічати їх розумно.

 

Тренінг пройшов у злагодженій та дружній атмосфері. А наостанок учасники ділилися своїми враженнями і обмінювалися добрими побажаннями.

Прокоф’єва Л.О., викладач кафедри загальної  та практичної психології