Зустріч з начальником Ізмаїльського прикордонного загону, полковником Віктором Луцковим

29 квітня до Дня прикордонника України  в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті в режимі  онлайн відбулася зустріч начальника Ізмаїльського прикордонного загону, полковника Віктора Луцкова зі студентами та викладачами університету на тему «Державна прикордонна служба України – правоохоронний орган спеціального призначення».

 

Захід був організований  кафедрою права і соціальної роботи. На ньому розглядались юридичні аспекти діяльності прикордонного відомства. Зокрема, полковник Віктор Луцков ознайомив присутніх з функціями, принципами та правовою основою діяльності ДПСУ та більш детально зупинився на завданнях, що виконує Ізмаїльський загін в системі ДПСУ.

 

Під час зустрічі студенти взяли участь в обговоренні актуальних питань та отримали ґрунтовні відповіді на них. Дискусія була жвавою та плідною.

 

Наприкінці заходу начальник загону запросив студентів на службу за контрактом, а завідувачка кафедри, кандидат юридичних наук Анастасія Метіль подякувала йому за змістовну розмову та запропонувала подальшу співпрацю.

Ігор Перегняк, підполковник, помічник начальника Ізмаїльського прикордонного загону,
начальник прес-служби