Вітаємо з присвоєнням почесних звань Л.І. Чеботар (приват-доцент) ТА І.І. Шишмана (приват-професор)!

19 лютого 2024 року на засіданні вченої ради університету було одноголосно присвоєно почесні звання приват-професора та приват-доцента науково-педагогічним працівникам кафедри музичного та образотворчого мистецтв Л.І.Чеботар та І.І. Шишману.

 

Присвоєння почесних звань є визнанням фахової майстерності викладачів та значущості їх внеску у галузь освіти та мистецтва, а також це важлива сходинка в їх кар’єрному розвитку.

 

Людмила Іванівна Чеботар має великий досвід у викладанні вокально-хорових дисциплін, яким із задоволенням ділиться зі студентами. Її метод навчання заснований на унікальному підході до кожного здобувача, котрий спрямований на індивідуальний розвиток таланту. Під керівництвом Л.І. Чеботар здобувачі беруть участь у багатьох міських святах, масових заходах, фестивалях, обласних оглядах, всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Вона постійно підвищує свій професійний рівень, методичну майстерність, має високий рівень загальної культури, користується авторитетом серед  студентської молоді та колег по роботі.

 

Іван Іванович Шишман – православний художник, доцент кафедри музичного та образотворчого мистецтв Ізмаїльського державного гуманітарного університету, Заслужений художник України, талант якого відомий далеко за межами країни. Творчість І.І. Шишмана вражає своєю оригінальність та глибиною, а його роботи представлені у відомих галереях та храмах світу, приватних колекціях в Америці, Болгарії, Чехії, Румунії та багатьох інших.

 

Колектив кафедри музичного та образотворчого мистецтв пишається колегами, адже вони є прикладом наслідування для молодих фахівців та здобувачів, які прагнуть досягти високих результатів у своїй професійній діяльності.

 

Щиро бажаємо нових здобутків, залізного здоров’я та успіхів у подальшій науковій та творчо-педагогічній діяльності!

Колектив кафедри музичного та образотворчого мистецтв