Спорт завжди у моді: здобувачі-спортсмени ІДГУ виборюють призові місця на турнірах

Студенти Ізмаїльського державного гуманітарного університету педагогічного факультету, кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини не тільки слухачі теорії, але й наполегливі спортсмени, які щоразу доводять свою майстерність, професіоналізм та своє покликання високими нагородами та приголомшливими результатами.

 

Так, студент 1 курсу педагогічного факультету Костев Сергій вкотре довів, що зупинятись на досягнутому не можна, посівши ІІІ місце на Всеукраїнському турнірі з самбо серед чоловіків та жінок, який проходив 15-16 грудня у місті Києві.

 

Не лише виступити на престижному змаганні, представити Alma mater на високому рівні, а й бути у трійці найкращих з кращих – прагнення будь-якого цілеспрямованого спортсмена!

 

Перемога наших студентів на турнірах — це перемога нашого закладу вищої освіти, заслуга наших викладачів, зусилля котрих спрямовані на розвиток і професійне  зростання  студентів, що навчаються в стінах Ізмаїльського державного гуманітарного університету.

 

Студентська спільнота і викладацький колектив кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини щиро вітає Сергія Костева з новим здобутком  на професійно-спортивному шляху. Бажаємо подальших успіхів і перемог!

Старший викладач кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини ІДГУ канд.пед.наук Рубан А.К.