Профспілка університету в дії: активна участь у житті навчального закладу й членів колективу

Наприкінці року майже кожна людина намагається підбити підсумки, згадати, що вдалося, що не змогла реалізувати. Винятком не є профспілковий  комітет Ізмаїльського державного гуманітарного університету, що існує й  бере активну участь у житті навчального закладу й членів колективу. Діяльність профкому ніби й непомітна, але жодний захід не відбувається без його підтримки. Так, профспілковий комітет виділив кошти кафедрі музичного та образотворчого мистецтв для виїзду студентів 1-4 курсів педагогічного факультету на пленер (с. Ларжанка), а також на придбання подарунка й квітів для нагородження автора персональної виставки творчих робіт Макарова  С.П., студента 3 курсу цього ж факультету. Посильну допомогу профспілковий комітет надав до Міжнародного дня логопеда, Дня студента, придбав призи для переможців Всеукраїнської науково-практичної конференції «Науковий пошук студентів ХХ1 ст.: актуальні питання гуманітарних і соціально-економічних наук».

 

А скільки емоцій, слів вдячності викликало цьогоріч святкування Дня працівників освіти, на яке запросили колишніх викладачів ІДГУ, які не тільки мали можливість відвідати концерт, підготовлений студентами, але й отримали подарунки й поспілкувалися з членами колективу.

 

З кожним святом профспілковий комітет вітає членів кафедр нашого університету солодкими подарунками.

25 грудня 2023 року профком ІДГУ разом з колективом КУ «Обласного центру національних культур» провели дитяче новорічне свято для дітей співробітників нашого закладу й тимчасово переміщених осіб. Школярі розповідали вірші, співали пісні, грали й отримали подарунки.

 

І це далеко не повний перелік «добрих» справ профкому!

Хочеться висловити слова щирої  подяки профспілковому  комітету університету на чолі з Гармаш Ольгою Володимирівною й привітати з Новим роком! Побажати міцного здоров’я, щастя, творчих успіхів, миру!

          Доцент кафедри української мови та літератури Мельникова Р.М.