«Вечір жахів» – студентська ініціатива напередодні Гелловіну

27.10.2023 в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті відбувся захід до Гелловіну.

 

Цей день є одним із найочікуваніших у календарі практично для кожного студента. Студентська рада університету цього року організувала надзвичайно захопливий захід, метою якого було об’єднати студентів у такий непростий для України час та створити атмосферу свята, наповненого радістю.

 

Святкування розпочалось о 17:30 в IT-центрі, прикрашеному за всіма відомими канонами Гелловіну. Учасники були вдягнені у різноманітні костюми, починаючи з образів класичних вампірів і відьом, закінчуючи незвичайними костюмами персонажів із сучасної поп-культури. Святковий настрій створювали не лише оригінальні образи містичних персонажів та декор, але й різноманітні тематичні страви (тістечка, кекси тощо).

 

Одним із найцікавіших моментів заходу став конкурс костюмів. Кожен студент вклав у створення свого костюма частинку своєї душі, тим самим зробивши значний внесок в атмосферу свята. У результаті спільного голосування переможцем конкурсу стала Кароліна Стоянова. Її образ мертвої нареченої з мультфільму Тіма Бертона «Труп нареченої» отримав масу схвальних відгуків не лише з боку студентів, а і з боку викладачів.

 

Після конкурсу відбувся спільний перегляд фільму «Закляття 3», враження від якого студенти з захопленням висловлювали організаторам по закінченні заходу, а також ділилися ним у соціальних мережах.

 

Захід до Дня Гелловіну був надзвичайно цікавим та захоплюючим. Студенти виявили свій творчий потенціал у створених ними образах, втілюючи свої задуми та різноманітні ідеї. Святкова та дружня атмосфера, конкурси, смачна їжа та спільний перегляд кінострічки залишили незабутні враження для всіх присутніх.

Стоянова Кароліна,
член інформаційного відділу студради ІДГУ