Запрошуємо взяти участь у заході до Дня науки «Ярмарок трансферу технологій»

Шановні колеги!
Ізмаїльський державний гуманітарний університет,
Рада молодих науковців ІДГУ

запрошують Вас взяти участь у заході до Дня науки – «Ярмарок трансферу технологій», який відбудеться 24 листопада 2023 року з 10.00 до 16.00.

Карта

Програма ярмарку

Мета Ярмарку трансферу технологій: надати можливість науковцям реалізувати трансфер науково-технічних ідей та розробок з академічного середовища у практичну діяльність організацій, установ та підприємств різної форми власності і галузевої приналежності, а також розвинути партнерські відносини та посилити співпрацю між науковцями, освітянами, бізнесом і державними органами влади щодо створення, впровадження та масштабування інновацій.

Програма заходу містить презентації науково-технічних послуг та продуктів, розроблених НПП та здобувачами освіти структурних підрозділів ІДГУ, а також запрошених гостей. В межах заходу також передбачено проведення тренінгів та майстер-класів.

 

Форма проведення: змішана: офлайн – за адресою м. Ізмаїл, вул. Рєпіна 12,
ІТ-центр ІДГУ, посилання на онлайн зустріч буде надіслано всім учасникам за день до початку заходу на е-mail, поданий у заявці учасника.

 

Умови участі:
До 16 листопада 2023 р. (включно) заповнити заявку учасника (Додаток А) та надіслати на ел. адресу naukovyi.viddil_idgu@ukr.net

 

Контактна особа : Мурашко Ірина моб. +380931423753

 

Інформаційний буклет

Науковий відділ