«ФІЛОЛОГІЧНІ ДІАЛОГИ» НА ЧАСІ!

Шановні  філологи-однодумці – колеги-науковці, викладачі, учителі-словесники, здобувачі наукових ступенів і вищої освіти, усі небайдужі до сьогочасного стану національної науки, освіти й культури. Сьогодні в умовах протистояння жорстокому й цинічному російському агресору особлива роль належить інформаційному фронту, а відтак і потужній енергетиці  СЛОВА –  наукового в тім числі. Тож закономірним є зростання  значущості наукових видань України та її позамежжя. В цьому ряду – і збірник наукових праць «Філологічні діалоги», що друкується, починаючи з 2012 року,  за ухвалою Вченої ради Ізмаїльського державного гуманітарного університету, має свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації та зареєстрований у багатьох міжнародних каталогах періодичних видань і наукометричних базах даних. Це наукове видання, в якому публікують актуальні дослідження в галузі лінгвістики, літературознавства та методики навчання філологічних дисциплін. Матеріали збірника адресовані науковцям, викладачам, учителям, здобувачам вищої освіти, широкому колу гуманітаріїв.

 

Шановні майбутні автори наукового видання нашого ізмаїльського вишу! Запрошуємо до співпраці у підготовці 10-го випуску «Філологічних діалогів»! Звертаємо Вашу увагу на суттєві зміни щодо вимог оформлення матеріалів збірника.

 

Кінцевий термін подання матеріалів – 10. 11. 2023 р.

 

Контакти:

Адреса редакції: Україна, м. Ізмаїл, Ізмаїльський державний гуманітарний університет, вул. Рєпіна 12, каб. 208.

Телефон редакції: +38066-32-91-354 (Мартинчук Олена Євгенівна)

Електрона адреса: nauka_idgu@ukr.net.

 

Дорогі друзі! Будемо щиро раді зустрічі з Вами на сторінках «Філологічних діалогів».  Пам’ятаймо, що в наших руках могутня, мобілізаційна й нездоланна зброя – потужність «Неопалимої купини» Святого Письма («Спочатку було Слово, і Слово було у Бога, і Слово було Бог») і геніального національного Пророка Тараса Шевченка («Борітеся – поборете!»). Допомагаймо незборимим ЗСУ дарованою нам сакральною й, воднораз, реальною силою «зброї іскристої» (Леся Українка).

 

Інформаційний лист (завантажити)

 

 Професор Галина Райбедюк,
члени редколегії «Філологічних діалогів» –
із повагою та  міцною вірою в Перемогу