Здорова дитина – здорова нація!

В ІДГУ вже не перший рік проводиться творчий конкурс наукових робіт для студентської молоді “Здорова дитина – здорова нація !”

 

Конкурсна наукова робота за напрямком «Формування здоров’язбережувальної компетентності дітей» на тему «Особливості діалогічного мовлення дітей молодшого шкільного віку із тяжкими порушеннями мовлення» була представлена випускницею 4 курсу, 43 групи освітньої програми Спеціальна освіта (Логопедія). Дошкільна освіта дітей з вадами мовленнєвого розвитку) Глущенко Катериною Василівною під керівництвом викладача кафедри загальної педагогіки і спеціальної освіти доц. Звєковою В.К.

 

Конкурс проводився з метою розширення міжнародних зв’язків, активізації наукової роботи студентів як найважливішого фактора формування фахівців, залучення студентів до участі у наукових програмах, проєктній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності.

 

«Мені, Глущенко Катерині, як студентки 4 курсу педагогічного факультету, пощастило взяти участь у конкурсі вже другий рік поспіль. Цей конкурс допоміг мені розвинути свій творчий та інтелектуальний потенціал, а також поглибив інтерес до дослідницької діяльності у сфері здоров’язбережувальних технологій. З радістю полюбляю підвищувати власну компетентність та раджу й іншим студентам брати участь у подібних конкурсах. Вдячна своєму керівнику, завідувачці кафедри загальної педагогіки і спеціальної освіти доц. Звєковій В.К. за допомогу та підтримку», – промовила студентка Катерина.

студентка педагічного факультету ІДГУ Глущенко К.