Результати роботи секції № 17 «Актуальні питання управління та адміністрування діяльності закладів освіти, підприємств та установ різних форм власності в сучасних умовах господарювання» XIІІ Всеукраїнської науково–практичної конференції молодих вчених та студентів

Гарною традицією наукової спільноти Ізмаїльського державного гуманітарного університету є організація і проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції «Пріоритетні напрями європейського наукового простору: пошук студента». Незважаючи на складні умови воєнного часу, 18 травня 2023 року в стінах університету відбулася  XIІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених та студентів з нагоди Всеукраїнського дня науки, у межах якої працювало 23 секції.

 

На визначення проблем та пошук шляхів їх розв’язання у галузі управління та адміністрування було присвячено роботу секції № 17 «Актуальні питання управління та адміністрування діяльності закладів освіти, підприємств та установ різних форм власності в сучасних умовах господарювання».

 

До роботи секції долучилися декан ФУАІД доц. Мізюк В.А., професорка кафедри УПТД Степанова К.В., доцентки кафедри управління підприємницькою та туристичною діяльністю  Яковенко О.І., Сорока Л.М.,  Мурашко І.С., викладачка Євсєєва Д.В. та здобувачі освіти спеціальностей 073 Менеджмент та 076 Підприємництво та торгівля.  До обговорення здобувачі освіти підготували та представили 24 доповіді, які викликали неабиякий інтерес у присутніх та жваву дискусію. Наприкінці заходу, шляхом голосування учасники конференції визначили переможців:

І місце Брусова О. (магістрантка І курсу, з/в, ФУАІД, науковий керівник – к.п.н., доц. Яковенко О.І.)

ІІ місце –  Шпаченко Г. (магістрантка І курсу, ФУАІД, науковий керівник – к.екон.н., доц. Сорока Л.М.)

ІІІ місцеМакєєва Є. ( магістрантка І курсу, з/в, ФУАІД, науковий керівник – к.п.н., доц. Яковенко О.І.)

 

Висловлюємо щиру подяку адміністрації ІДГУ в організації заходу, науковим керівникам здобувачів освіти та студентам за якісно підготовлені та представлені доповіді. Бажаємо всім миру, перемоги та творчої наснаги!

Модератор доц. О.І Яковенко