А вони здобули магістерський ступінь – вікно можливостей стати успішним!

В Ізмаїльському державному гуманітарному університеті відбулася урочиста подія з нагоди вручення дипломів випускникам педагогічного факультету. 33 випускники денної та заочної форм навчання отримали документ про здобуття кваліфікації за ступенем вищої освіти «магістр», з них 11 – з відзнакою.

 

Вітальні слова і побажання на адресу випускників виголосили ректор університету проф. Кічук Ярослав Валерійович. Зворушливим було привітання студентського самоврядування факультету, адже Вікторія Тарасенко наголосила на особливому статусі магістра. Про яскраві здобутки факультетської спільноти магістрів з теплом розповіла декан факультету проф.  Кічук Надія Василівна. Голова державної екзаменаційної комісії проф. Лесіна Тетяна Миколаївна, навіть під звуки сирен, але з вірою в найскорішу перемогу, присвятила випускникам авторські рядки, а- саме:

У рідних стінах університету

Отримали ви старт на все життя.

І віримо, що з кожного предмета

Ви взяли все найкраще у буття.

 

У кожній школі, в кожному садочку

Нехай панує мир й дитячий сміх.

І козаченьки в вишитих сорочках,

Дівчатка в гарних квітчатих віночках

Щодня до вас приходять на поріг!

 

На вас чекають діти і родини.

Ви віддасте їм всю свою любов.

Ви – гордість і майбутнє України.

А ми вам будем раді знов і знов!

 

Представники студентства підготували для випускників святкову програму. На сцені з вокальними номерами виступали відомі широкому загалу випускники педагогічного факультету – Сергій Нєйчєв та яскравий колектив «Креатив» (керівник – Сергій Нєйчєв), зразковий вокальний ансамбль «Соловейко» (керівник – Чеботар Людмила Іванівна), а також студентка 2 курсу заочного відділення педагогічного факультету лауреат регіональних та всеукраїнських пісенних конкурсів Олеся Кічук, яка виконала зворушливі авторські вокальні композиції.

 

Зі словами подяки на адресу своїх наставників виступила випускниця Анастасія Мунтян. Відмінним та особливим цьогорічний захід був ще й тим, що за ініціативи випускників були розроблені логотип та емблема факультету, які були презентовані в урочистій атмосфері. На згадку про себе, випускники, також подарували викладачам сучасні блокноти-планери для особистих записів з оновленим бренд-буком факультету.

 

Святковий настрій, який панував на цьому святі, на жаль, був із присмаком суму. За можливість зустрітися разом під захищеним небом та провести цей урочистий захід в колі дружньої університетської родини, присутні висловили подяку Збройним силам України, серед яких багато випускників та студентів ІДГУ. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять наших випускників, які нещодавно за трагічними обставинами або на полі бою втратили своє життя.

 

Завершальним акордом зустрічі стали загальні світлини, котрі будуть нагадувати студентам та викладачам про найяскравіші миттєвості їхньої співпраці.

 

Щиро бажаємо нашим випускникам реалізувати себе в обраній професії, нових звершень у подальшому навчанні, яскравого кар’єрного зростання, натхнення та наполегливості на нашому спільному шляху до Перемоги й миру!

Галина Глиба, менеджер-управлінець заочного відділення,
Варвара Матюхіна, випускниця магістратури  2023