Спеціальна сесія НМТ

Якщо ви не зареєструвалися на основну та додаткову сесії для складання НМТ у 2022 р., то маєте можливість з 12 по15 серпня подати заяву на участь у СПЕЦІАЛЬНІЙ СЕСІЇ (за посиланням: https://testportal.gov.ua/reyestratsiya-2/ гортайте сторінку до кінця).
Таким чином, у вас з’являється унікальна можливість за результатами цієї спеціальної сесії НМТ подати заяви для вступу до ІДГУ на навчання за ОС «бакалавр» на всі спеціальності на основі ОКР «молодший спеціаліст» та на основі повної загальної середньої освіти ПІД ЧАС ДОДАТКОВОГО НАБОРУ (з 24.10.2022 р. по 11.11.2022 р.).

 

Важлива інформація:

12ー15 серпня створити реєстраційну картку, бланк якої автоматично формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», розміщеного на вебсайті УЦОЯО. Сформувати комплект документів, що містить оформлену реєстраційну картку, копію паспорта, копію документа про повну загальну середню освіту (за потреби медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання за формою № 086-3/о), і надіслати його до того регіонального центру оцінювання якості освіти, адресу якого зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою.
25ー30 серпня ー на Інформаційній сторінці учасника вибрати населений пункт для проходження НМТ;
5ー7 вересня ー остаточно визначитися з вибором населеного пункту для проходження НМТ, указати його назву на Інформаційній сторінці;
до 10 вересня ー отримати запрошення з інформацією про місце розташування тимчасового екзаменаційного центру для проходження НМТ, датою та часом початку тестування;
12–16 вересня ー взяти участь у спеціальній сесії НМТ.