Перший випуск бакалаврів права в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті

У червні 2022 року здобувачі вищої освіти спеціальності 081 Право денної та заочної форм навчання Ізмаїльського державного гуманітарного університету вперше склали підсумкову атестацію.

 

Можна було б написати безліч гарних слів щодо діяльності випускової кафедри та навчального процесу загалом. Однак своїми враженнями щодо навчання та спілкування з науково-педагогічним складом як випускової кафедри, так і університету в цілому поділилися випускники кафедри права і соціальної роботи ІДГУ:

Іванишко Леонід Ілліч: Хочу висловити подяку ректорові ІДГУ Кічуку Ярославу Валерійовичу – за людяність та всебічну допомогу у розв’язанні багатьох питань. Іванишко Леонід ІллічСлід відзначити, що він живе університетом і робить все задля його добробуту. Окрему подяку висловлюю гаранту освітньої програми Метіль Анастасії Сергіївні, яка від самого початку навчання була «другом» для нас, студентів, і приділяла весь свій час реалізації освітньої програми.Анастасію Сергіївну приємно слухати і вести з нею бесіду, вона завжди доступно подає інформацію і гідно ділиться своїми знаннями. Це людина, до якої можна звернутися у будь-який час. Вона патріот своєї справи, своєї держави. Також хочу висловити подяку й іншим викладачам, які теж ділилися своїми знаннями та навичками, докладали неабияких зусиль для організації навчального процесу. 

На майбутнє планую продовжити навчання та здобуття знань в ІДГУ, що і всім раджу!

 

 

Терзі Ольга Сергіївна

 

Терзі Ольга Сергіївна: Ось і підійшло до завершення моє навчання в університеті. Я дуже люблю свій навчальний заклад і ніколи його не забуду. 4 роки навчання були плідними та цікавими. З великою повагою ставлюся до викладачів нашої кафедри, які ділилися  своїми знаннями. Я багато чому навчилася, пізнала. Матеріал подавався у доступній формі з легким і зрозумілим поясненням.  Я відчуваю, що зробила вірний вибір щодо навчального закладу! Дякую Вам!

 

 

 

Решетникова Марина Юріївна Решетникова Марина Юріївна: Для здобуття освіти за спеціальністю 081 Право мені довелося пройти доволі тривалий шлях… Саме ця освіта надала мені змогу набути якісних знань та навичок, які неодмінно знадобляться у подальшому професійному житті!

Велику подяку висловлюю викладачам кафедри, які завжди віддані власній справі, зберігають в собі ЛЮДЯНІСТЬ та тепло душі!

Окрему подяку хотілося б висловити кураторові, гаранту, завідувачці кафедри й просто Людині з великої літери – Метіль А.С. – за вагомий внесок у формування не лише професійних якостей, а й людських! Вона завжди підтримувала словом і ділом, надавала поради, йшла єдиною стежкою зі студентами!

Велика подяка адміністрації університету, а саме: ректорові Кічуку Я.В., проректорам Кольцун Н.М. та Циганенко Л.Ф. Ваш внесок у нашому становленні як особистостей та фахівців є безмежним!

Ізмаїльський державний гуманітарний університет – найкращий заклад вищої освіти не тільки на Півдні Одещини, а й у всій Україні!

Нехай всіх Вас оберігає Господь! Миру та здоров’я!

 

Шаргіна Нігора Ібрагімівна Шаргіна Нігора Ібрагімівна: По закінченню свого навчання хочу висловити вдячність за сучасний підхід до викладу інформації, навчання та підтримку. Досвід роботи з провідними фахівцями юридичної сфери надав велику зацікавленість у правовому майбутньому нашої держави та бажання робити все задля його процвітання. Дякую за надані знання, вміння не лише у сфері основних галузей права, а й у спеціальних курсах із захисту прав дитини, а також з основ діяльності юридичної клініки. Бажаю процвітання, добра, добробуту та гармонії. Від щирого серця дякую за людяність, професіоналізм та справедливість у діяльності.

 

 

Чебан Павло Олександрович Чебан Павло Олександрович: Навчатись в ІДГУ на спеціальності 081 Право було дуже цікаво. Дякую викладацькому складу за теоретичну та практичну базу, яку я отримав, за сучасний підхід до викладу інформації. На кафедрі завжди раді бачити студентів, а найголовніше – з розумінням ставляться до них. Під час навчального процесу проводилися різноманітні конференції, круглі столи, цікаві зустрічі зі спеціалістами у даній сфері. На нашій спеціальності дуже особлива атмосфера. Слід відзначити, що тут чудово налагоджене не лише навчання, а й дозвілля. А знання й досвід, які я тут отримав, не забудуться просто так, а стануть міцним фундаментом у майбутній професії.

 

 

Замілацька Аліна ОлександрівнаЗамілацька Аліна Олександрівна: Якщо ви в роздумах, куди ж піти навчатись, то я можу порадити вам ІДГУ. За чотири роки навчання я чітко зрозуміла, що це був мій найкращий вибір. Я вдячна цьому закладу та його викладачам за всі ті знання та досвід, що отримала під час навчання. Завдяки цьому моє студентське життя було насиченим та яскравим. Цей період я буду згадувати з посмішкою та радістю.

 

Дякуємо нашим випускникам за об’єктивну оцінку навчального процесу. Ми будемо з нетерпінням чекати на подальші зустрічі з Вами у якості вже не студентів, а провідних фахівців, юристів та стейкхолдерів.

ІДГУ – це одна велика родина, яка об’єднує багато студентських поколінь! Майбутні абітурієнти – будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, і, звичайно, реалізовуйте свої великі плани на майбутнє!

Україна − це Європа. ІДГУ − твій європейський вибір!

Сучасна освіта, сучасний університет, сучасний ти!

Решетников Сергій, студент 3 курсу спеціальності 081 Право