Шановні вчені з соціальної роботи!

Навіть війна не здатна завадити нашим ученим та науковцям мислити, розвивати свої наукові ідеї та оприлюднювати їх для світу, адже сила наукової спільноти – в постійному розвитку, єдності та згуртованості. Саме тому фахові журнали з соціальної роботи та соціального забезпечення продовжують об’єднуватися, щоб і надалі, попри моральну втому, забезпечувати безперервність наукової діяльності та наближувати нашу спільну перемогу.

 

Кожен, хто опублікує статтю в одному із зазначених видань на загальних умовах зі сплатою публікаційного внеску, матиме можливість один раз упродовж поточного року безоплатно опублікувати свій доробок в одному з наступних номерів цього самого журналу. Ми хочемо підтримати кожного науковця в цей складний час!

 

Для вашої зручності було вибрано єдину дату подання матеріалів – 30 червня, до якої ви можете направити свої статті.

У разі виникнення запитань ви можете звернутися до співробітників видавництва, контакти яких зазначені на сайтах журналів.

 

Ввічливість. Humanitas (інформаційний лист) 

http://journals.vnu.volyn.ua/index.php/humanitas/conditions


Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 5 Педагогічні науки: реалії та перспективи (інформаційний лист)

https://chasopys.ps.npu.kiev.ua/publikaciya


PNAP (Periodyk Naukowy Akademii Polonijnej) (інформаційний лист)

https://cuesc.org.ua/zhurnali/pnap/