Про проведення щорічного конкурсу «Молодий вчений року»

З метою визнання визначних досягнень молодих вчених України у різних галузях знань Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України (далі – РМУ при МОН) оголошується проведення щорічного конкурсу «Молодий вчений року» (далі – Конкурс).

Конкурс налічує 4 тематичні блоки, в які входять 100 різних номінацій. Формат проведення конкурсу – онлайн.

 

Команда РМУ при МОН звертається з проханням залучити молодих вчених у Ваших закладах та установах віком до 35 років включно, які мають вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня та віком до 40 років включно, які мають науковий ступінь доктора наук, – до участі у конкурсі.

Для участі у конкурсі необхідно до 01 вересня 2022 року подати заявку в електронній формі за посиланням: https://leaderscientist.ysc.in.ua/vzyaty-uchast/

 

Наукові досягнення номінанта подаються за звітний рік (за підсумками 2021 року).

За результатами Конкурсу в кожній номінації буде визначений 1 (один) переможець (лауреат), загалом – 100 переможців (лауреатів).

 

Результати конкурсу будуть оголошені 14.10.2022 на офіційному сайті Конкурсу та інформаційних ресурсах Організатора, а також на офіційному сайті Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

За виникнення додаткових питань просимо звертатися до координатора конкурсу (Анна Гакман +380669777304; an.hakman@chnu.edu.ua).

Крім того, росимо проінформувати науково-педагогічний відділ про участь молодих вчених у конкурсі!

 

Лист та перелік номінацій по блоках додається.

 

Разом до Перемоги! Віримо в Україну!