На базі ІДГУ стартує пілотний проєкт «Психічне здоров’я та благополуччя людини у період воєнного стану в Україні»

Сьогодні, 26 травня, на базі Ізмаїльського державного гуманітарного університету стартувала перша тренінгова сесія пілотного проєкту «Психічне здоров’я та благополуччя людини у період воєнного стану в Україні».

Основними партнерами університету виступили громадська  організація «Всеукраїнська організація «КЛАС» у співпраці із представництвом Фонду імені Фрідріха Еберта спільно з СМГО «Сприяння».

 

Перша сесія складається з чотирьох одноденних тренінгів, які проводитимуться для людей, які внаслідок активних бойових дій вимушено покинули свої домівки та тимчасово проживають в Ізмаїльській громаді.

 

Команда проєкту запрошує на другу тренінгову сесію соціальних працівників, педагогів, волонтерів, які активно взаємодіють з вимушено переселеними особами.

 

Одноденні безоплатні тренінги відбудуться 04.06, 06.06, 08.06, 10.06 о 10.00 у конференц-залі навчального корпусу №1 Ізмаїльського державного гуманітарного університету за адресою: м. Ізмаїл, вул. Рєпіна, 1 поверх.

Всі учасники тренінгів отримають сертифікати тренерів з психологічної тематики та комплект корисного роздаткового матеріалу.

Наталія Зуєва,
голова ГО «ВО «КЛАС»