Кафедра загальної педагогіки і спеціальної освіти на Дні відкритих дверей ІДГУ

У суботу, 21 травня 2022 р., в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті пройшов День відкритих дверей. Зустріч відбулася у режимі офлайн, однак до неї могли приєднатися й всі охочі в рамках онлайн.

 

ЗВО з 80-річною історією радо зустрів випускників шкіл, батьків, студентів,  які долучилися до заходу, аби дізнатися щодо  умов вступу та перелік спеціальностей ІДГУ.

 

День відкритих дверей проходив у два етапи. З вітальним словом виступив ректор університету, доктор педагогічних наук, професор Кічук Ярослав Валерійович, який запросив молодь ознайомитися з пропозиціями та перевагами університету.

 

Відповідальний секретар приймальної комісії Лілія Фоміна розповіла про умови вступу до ІДГУ в 2022 р.    Загалом педагогічний факультет, факультет іноземних мов, факультет управління, адміністрування та управлінської діяльності пропонують абітурієнтам близько 40 спеціальностей.

 

Було звернуто увагу абітурієнтів – випускників шкіл  на строки вступу, які варто пам’ятати:

– з 1 липня – реєстрація електронних кабінетів;

– з 1 по 18 липня – складання творчого конкурсу;

– з 29 липня по 8 серпня – прийняття документів (за результатами співбесіди або творчого конкурсу);

– з 29 липня по 23 серпня – прийняття документів (за результатами НМТ або ЗНО);

– 5 вересня – зарахування на бюджет;

-13 вересня – зарахування на контракт.

 

Новинка цього року була презентована директором Центру профорієнтації Іваном Татариновим, а саме – чат-бот ІДГУ у Telegram @abiturient_idgu_bot, створений для легкого пошуку потрібної інформації та  спеціальності в ІДГУ. Тепер доступ до новин ІДГУ став для абітурієнтів більш  простим, зручним та інформативним.

 

Другий етап зустрічі відбувався як діалог з деканами факультетів ІДГУ.  Абітурієнти як офлайн, так і онлайн могли поставити запитання і одразу отримати відповіді від декана педагогічного факультету, професора, доктора пед. наук Кічук Н.В.

 

Кафедра загальної педагогіки і спеціальної освіти педагогічного факультету була представлена зав. кафедри, к.п.н., доцентом Звєковою В.К. та викладачами кафедри. Інформація щодо актуальності спеціальностей, які пропонує кафедра, була корисною та викликала неабиякий інтерес. Прозвучали питання про можливість та умови вступу до магістратури в ІДГУ у 2022 р. на різні спеціальності після закінчення бакалаврату  й зі Спеціальної освіти, щоб розширити коло своїх компетентностей і здобути ще одну освіту.

 

Дізнатися більше про вступ-2022 в ІДГУ можна безпосередньо в Ізмаїльському державному гуманітарному  університеті за адресою: вул. Рєпіна, 12 (к.101) та телефоном  (04841) 9-76-07, (094) 9989607, (068) 0313992; E-mail: vstupidgu@gmail.com

Мондич О.В., доцент кафедри загальної педагогіки
і спеціальної освіти
, к.п.н.
Грєкова А.І., ст. викладач кафедри загальної педагогіки
і спеціальної освіти