ПРОДОВЖЕНО РЕЄСТРАЦІЮ ДЛЯ УЧАСТІ У ВСТУПНИХ ІСПИТАХ ДО БАКАЛАВРАТУ – До уваги випускників, які планують вступати до закладів вищої освіти у 2022 році

З огляду на ситуацію в державі Міністерство освіти і науки України ухвалило рішення про продовження термінів формування реєстраційних карток для участі в національному мультипредметному тестуванні. Такі картки можна сформувати до 19 квітня 2022 року.

 

УЦОЯО нагадує, що для організації вступних випробувань на бакалаврат потрібна підтверджена інформація про потенційних учасників цих випробувань. Таку інформацію ми отримаємо з бази даних реєстрації для участі в ЗНО. Щоб зрозуміти, як Вам діяти, ознайомтеся, будь ласка, з інформацією у цій публікації, зауважимо, що пізніше, в травні, кожний, хто зареєструвався для участі в ЗНО, на своїй Інформаційній сторінці обов’язково повинен підтвердити бажання складати це тестування, а також повідомити організаторам про те, у якому регіоні він / вона перебуватиме в липні.

 

Памʼятайте, що однієї реєстраційної картки достатньо для потрапляння у базу даних про потенційних учасників мультипредметного тестування. Будь ласка, не створюйте дублі цих карток і не надсилайте свої документи до регіональних центрів оцінювання якості освіти повторно.

 

Детальна інформація на офіційному сайті УЦОЯО (Українського центру оцінювання якості освіти) за посиланням

https://testportal.gov.ua/prodovzheno-reyestratsiyu-dlya-uchasti-vstupnyh-ispytah-do-bakalavratu/