Запрошуємо до участі у XII Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Пріоритетні напрями європейського наукового простору: пошук студента»

17 травня 2022 року з нагоди Всеукраїнського дня науки на платформі Google Meet відбудеться XII Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Пріоритетні напрями європейського наукового простору: пошук студента».

До участі запрошуються студенти і магістранти ІДГУ, старшокласники міст і сіл Одеської області, студенти і магістранти вищих закладів освіти України та зарубіжжя.

 

Тематика конференції: Регіоноведення і регіональна організація суспільства. Економічна географія. Сучасні технології управління. Маркетинг та менеджмент. Проблеми екологічного виховання молоді. Економіка підприємства. Регіональна економіка. Економічна теорія. Історія України. Загальна історія. Історія науки і техніки. Етнографія. Правознавство. Математичне моделювання. Музичне мистецтво. Методичні основи виховного процесу. Мистецтво дизайну. Проблеми підготовки фахівців. Мистецтво танцю. Стратегічні напрями реформування системи освіти. Сучасні методи викладання. Обчислювальна техніка та програмування. Соціальна педагогіка. Розвиток фізкультури і спорту в сучасних умовах. Загальна психологія. Комп’ютерна інженерія. Програмне забезпечення. Методика викладання мови та літератури. Актуальні проблеми перекладу. Синтаксис: структура, семантика, функція. Українська мова та література. Болгарська мова та література. Теоретичні та методологічні проблеми дослідження мови. Іноземні мови та світова література.

 

Офіційні мови конференції: українська, англійська, болгарська, німецька, румунська, французька.

 

Усі питання щодо участі та розміщення матеріалів необхідно вирішувати з організаторами конференції:

Мартинчук Олена Євгенівна – моб. 066 32 91 354 або електронною поштою за адресою: nauka_idgu@ukr.net

 

Детальніша інформація (інформаційний буклет)