Студенство як відзеркалення консолідованого українського суспільства

Хотілось би поділитися роздумами, які виникли під впливом надзвичайно важливої і резонансної тематичної розмови з викладачами-науковцями, котра передувала традиційним онлайн-заняттям 17-18 лютого 2022 року в нашому виші.

 

Від імені студентства педагогічного факультету, хочу висловити вдячність нашим наставникам, які спромоглися знайти необхідні для нас, молоді, слова, котрі не змогли залишити байдужого нікого. Це – єдність українського соціуму, важливість єднання навколо національних пріоритетів, небайдужість до наявних нині проявів посягання на незалежність і суверенність нашої держави.

 

Особливо зворушливим стало і те, що в процесі діалогу студенти висловлювали свої патріотичні почуття, ідентифікуючи свою громадянську позицію атрибутами держави та національними символами.

 

Студентське самоврядування педагогічного факультету проголошує звернення щодо проведення флешмобу між спеціальностями факультету під гаслом «Міст єднання»!

 

Звертаємось до всіх із закликом зберігати бадьорість та оптимізм. Хай дух єднання нашої країни об’єднає родини, консолідує українське суспільство, адже тут панують загальнолюдські чесноти та порозуміння. Ми віримо в наше світле майбутнє!

Вікторія Тарасенко,
голова студентського самоврядування
педагогічного факультету