Пам’яті Лариси Дмитріївни Банкул, Педагога, Музиканта, Людини…

13 лютого 2022 року після тривалої хвороби пішла з життя доцентка кафедри музичного та образотворчого мистецтв Ізмаїльського державного гуманітарного університету ЛАРИСА ДМИТРІЇВНА БАНКУЛ.

 

Більшу частину свого життя вона залишила в стінах нашого  університету. Майже 30 років Лариса Дмитріївна обіймала посаду заступника декана педагогічного факультету. На її рахунку велика кількість наукових статей, методичних рекомендацій, навчально-методичних посібників. Лариса Дмитріївна була вимогливим педагогом, яка безмежно любила своїх вихованців і вкладала в них всю душу. Вона започаткувала багато заходів кафедри музичного та образотворчого мистецтв, а саме: «Посвята в студенти», «День працівника освіти», звітні концерти студентів і випускників, концерти, присвячені «Дню матері» та багато інших.

 

Лариса Дмитріївна була ініціатором благодійного руху на педагогічному факультеті й в університеті загалом, адже під її керівництвом студенти, викладачі збирали кошти, подарунки для дітей «Будинку малютки» та «Реабілітаційного центру» м. Ізмаїл.

 

Вона пройшла земний шлях з добром у серці до людей, до природи, до всього живого… Лариса Дмитріївна була творчою людиною, дуже любила музику. Скрипачка за освітою, мала абсолютний слух, а струни її душі завжди відкликалися на проблеми колег, студентів.

Нам буде не вистачати її мудрих порад…

Сподіваємось, що її чисте сопрано зіллється з голосами ангелів….

 

В цю гірку мить щиро поділяємо горе рідних і близьких Лариси Дмитріївни Банкул. Тужимо разом з Вами у глибокій скорботі.

Нехай добрий, світлий спомин про Ларису Дмитріївну назавжди залишиться у серцях колег, рідних, друзів, усіх, хто її знав, любив та шанував.

Вічна і світла пам’ять!

Адміністрація університету та  колектив кафедри музичного та образотворчого мистецтв