Про проведення відбору учасників освітнього проєкту EU Study Days!

Міністерство освіти і науки України інформує, що Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує проведення відбору учасників онлайн школи EU Study Days, яка відбудеться у березні-травні 2022 року.

EU Study Days є проєктом Представництва Європейського Союзу в Україні, що надає можливість українським студентам й аспірантам дізнатися більше про Європейський Союз і відносини між ЄС та Україною від ключових європейських та українських експертів у цій сфері. Крім того, проєкт сприяє розвитку мережі української молоді для комунікації, обміну досвідом, співпраці й впровадження спільних ініціатив.

 

У березні-травні 2022 року в рамках школи заплановано проведення 10 онлайн модулів. Кожен модуль включатиме:
1) лекцію або презентацію від дипломатів або експертів Представництва ЄС в Україні, провідних європейських або українських експертів, викладачів, практиків;
2) відкриті дискусії, творчі майстерні, дебати, ігри та інші інтерактивні заходи на платформах Zoom/Webex;
3) онлайн-тест.

 

Для участі у конкурсі потрібно до 18.00, 07 березня 2022 року заповнити анкету за наступним посиланням https://bit.ly/3HnBsKB. Переможці відбору будуть повідомлені особисто електронною поштою не пізніше 15 березня 2022.

За додатковою інформацією звертайтесь до Відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні (Вікторія Давидова, Радниця з питань преси та інформації Victoria.DAVYDOVA@eeas.europa.eu) або до організації-виконавця проєкту (ГО «Молодіжна Альтернатива», Людмила Кудіна, youth.alternative.ua@gmail.com).

Просимо поширити інформацію про можливість участі у проєкті EU Study Days серед студентів та аспірантів закладів вищої освіти України.

 

Лист МОН № 1/1822-22 від 03.02.2022 р. “Про проведення відбору учасників освітнього проєкту EU Study Days”