Співпраця триває!

Розширення фахових компетентностей здобувачів ОС «магістр» спеціальності 014.11 Фізична культура на гостьовій лекції

 

В рамках гостьової лекції 04.02.2022 р. відбулася в режимі онлайн зустріч завідувачки кафедри фізичної культури і спорту Національного університету Полтавської політехніки ім. Ю. Кондратюка, кандидата педагогічних наук, доцента Онищук Л.М. зі здобувачами ОС “магістр» кафедри фізичної культури, біології та основ здоров’я  Ізмаїльського державного гуманітарного університету.

 

Надзвичайно цікавий формат інтерактивної лекції був представлений нашою колегою з Полтави.

Здобувачі мали змогу більш широко ознайомитися з новими нормативно-правовими засадами, які регламентують діяльність у фізичній культурі й спорті. До обговорення питання щодо діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування стосовно розвитку фізичної культури та спорту долучилися і наші викладачі.

 

До лекції долучились  і наші випускники-магістри спеціальності 014.11 Фізична культура. Вони  були вдячні за запрошення та наголосили на тому, що здобута кваліфікація вимагає постійного професійного зростання.

 

Сілаєв В.В. ознайомив з новим територіальним районуванням нашого регіону та структурою  закладів позашкільної освіти спортивного спрямування. Студенти також поділилися інформацією щодо клубної та секційно-спортивної діяльності  у своїх районах. Велику увагу було звернено на сучасне законодавство у галузі, яке спрямоване на розвиток фізичної культури та спорту для всіх. Окрема увага  була приділена інформації з приводу зростаючої ролі громад у розвитку галузі.

 

Життя триває – допоки ми навчаємось! Співпраця, обмін досвідом та знаннями – рушійна сила педагогічної освіти!

Завідувачка кафедрою фізичної культури,
біології та основ здоров’я

Доцент Баштовенко О.А.