27 випускників-магістрів ІДГУ поповнили ряди фахівців фізичної культури!

Завершився підсумковий етап атестації здобувачів ОС «магістр» на кафедрі фізичної культури, біології та основ здоров’я, який проходив в останній тиждень січня 2022 року.

Надзвичайно багато зусиль було докладено і магістрантами, і викладачами, аби період пандемії не зашкодив важливому професійному зростанню наших студентів, які нині – випускники!

 

Навчальні заняття в режимі онлайн, використання платформ дистанційного навчання Google classrum, Moodle, проходження сесійного підсумкового контролю, практична підготовка та підготовка кваліфікаційної роботи – весь цей час з магістрантами були поруч викладачі – гарант ОП професор Максимчук Б.А., професорка, декан педагогічного факультету Кічук Н.В.,  завідувачка кафедри фізичної культури, біології та основ здоров’я,  доцент Баштовенко О.А., доценти Ярчук Г.В., Граматик Н.В., Звєкова В.К., Максимчук І.А.

Останній етап навчання – написання та захист кваліфікаційних робіт. Атмосфера, яка панувала на захисті, виявилася справжнім «ярмарком» педагогічних  ідей, пошуків та знахідок. Усі наші магістри вже працюють, але те професійне зростання, яке відбувалося протягом 1 року і 4 місяців дало можливість  по-іншому розставити орієнтири та скласти перспективи у подальшому житті.

 

Хвилина мовчання, якою вшанували пам’ять  доцентів Ярчука Г.В. та Фурдуй С.Б., відлунювала стукотом кожного серця. Важко переоцінити вклад цих знаних педагогів,  що так передчасно покинули наш світ. Магістранти не підвели своїх керівників. Захистилися на відмінно!

 

Підсумки атестації підвела декан педагогічного факультету,  професорка Кічук Н.В. Вона  наголосила, що за результатами  атестаційного екзамену та захисту кваліфікаційних робіт – всі магістранти отримали право на присудження кваліфікації: магістр освіти з фізичної культури  та  освітньої кваліфікації: вчитель фізичної культури закладу загальної середньої освіти. Викладач фізичної культури.

 

З особливою вдячністю студенти звернулися до адміністрації університету, своїх керівників, висловили слова подяки та побажання успіхів!

Баштовенко О.А., завідувачка кафедри фізичної культури, біології та основ здоров’я