День підприємця в ІДГУ

21 жовтня 2021 р. в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті на факультеті управління, адміністрування та інформаційної діяльності був проведений  святковий захід, присвячений Дню підприємця, організатором та модератором якого була завідувачка кафедри управління підприємницькою та туристичною діяльністю, к.е.н., доцент Метіль Т.К.  Ведучими заходу виступили студентки 4 курсу факультету управління адміністрування та інформаційної діяльності В.В. Афанасьєва та А. Р. Попушой. До участі у заході були запрошені гості: декан факультету Мізюк В.А., голова правління Агентства розвитку та інвестування Північного регіону В.Ф. Стойкова, викладачі кафедри.

Захід був проведений з метою популяризації підприємництва, важливості професії підприємця, з прагненням донести до студентів вагомість знань про основи ведення бізнесу, фінансової грамотності та інших навичок підприємницької діяльності.

 

Студенти  проявили себе з найкращої сторони, з ентузіазмом та захопленням взяли участь у дискусії на тему розвитку підприємництва в нашій країні, а також продемонстрували свої знання у сфері бізнес діяльності.  Організаторами заходу було запропоновано пройти захоплюючу інтерактивну гру, створену за допомогою сервісу Kahoot, за результатами якої було обрано 3 (троє) студентів, які в запеклій інтелектуальній грі здобули перемогу та гідно відстояли звання студента факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності.

 

Активну участь під час проведення онлайн-свята  брали наступні студенти: Ганна Шпаченко (4 к., факультет управління, адміністрування та інформаційної діяльності ІДГУ), Анастасія Самойлова  (2 к., факультет управління, адміністрування та інформаційної діяльності ІДГУ), Ксенія Слободян (2 к., факультет управління, адміністрування та інформаційної діяльності ІДГУ), Ганна Заболотняя (2к., факультет управління, адміністрування та інформаційної діяльності ІДГУ), Влада Тихомир (4 к., факультет управління, адміністрування та інформаційної діяльності ІДГУ).

Афанасьєва Владислава, студентка 43У гр.