Вітаємо студентів Університету Григорія Сковороди з Переяслава в ІДГУ

Ізмаїльський державний гуманітарний університет та Університет Григорія Сковороди в Переяславі стали учасниками другого відбору всеукраїнської програми “Студентської Академічної Мобільності (САМ) Україна» у 2021-2022 академічному році, яку реалізує Британська Рада в Україні.

 

Програма «САМ Україна» покликана сприяти міжрегіональній академічній співпраці між закладами вищої освіти та культурному діалогу між молоддю через короткотермінову академічну мобільність в межах України, яка офіційно визнається як частина студентської програми навчання.

 

В рамках реалізації Програми в період з 20 вересня до 17 жовтня 2021 року між університетами-партнерами проводиться студентський обмін за спеціальністю 053 Психологія; 014.Середня освіта 014.02 Мова і література (англійська); 013 Початкова освіта; 014.Середня освіта 014.12 Образотворче мистецтво.

 

15 здобувачів вищої освіти, учасників студентського обміну від кожного з університетів-партнерів, зможуть відчути себе повноправними студентами приймаючих університетів: вони відвідуватимуть лекції та практичні заняття, житимуть у гуртожитках і братимуть активну участь у житті університету. Обмін застосовує систему трансферу кредитів ЄКТС. У зв’язку з цим студенти не повинні навчатися за програмою двічі або складати додаткові іспити.

 

Ректорат Ізмаїльського державного гуманітарного університету вітає студентів Університету Григорія Сковороди в Переяславі, які беруть участь в короткотерміновій програмі академічної мобільності та приєдналися до дружньої студентської спільноти нашого університету!

Відділ міжнародного співробітництва
та розвитку інфраструктури
Ізмаїльського державного гуманітарного університету