Налагоджуємо контакти з майбутніми роботодавцями

21 вересня 2021 року студенти факультету іноземних мов та факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності нашого університету скористались нагодою, щоб зустрітися з  потенційним роботодавцем – підрозділом компанії Nestlé у Львові.

 

Nestlé Business Services Lviv (NBS Lviv) надає послуги світового рівня підрозділам компанії Nestlé у більше ніж 70 країнах Європи, Північної та Латинської Америки, Азії, Африки та Австралії. Спеціалісти цього підрозділу задіяні в таких процесах як бухгалтерські операції, моніторинг соціальних мереж, інформаційно-технічна підтримка користувачів, підтримка постачань, адміністрування даних персоналу та нарахування заробітної плати.

 

Компанія шукає талановитих співробітників в усіх куточках країни і пропонує привабливі умови працевлаштування як для стажерів, так і для спеціалістів. Кар’єрне зростання працівників підрозділу Nestlé Business Services Lviv  пов’язане з тим, що вони щодня отримують досвід роботи у глобальному середовищі, практикують іноземні мови та здобувають нові знання у співпраці з нашими партнерами з усього світу.

 

Рекрутери компанії Вікторія Мазур та Ольга Городнюк в онлайн-режимі презентували роботу підрозділу NBS Lviv та відповіли на питання учасників зустрічі, розповіли про впроваджену в організації унікальну стратегію розвитку співробітників, складовими якої є адаптаційна програма для нових працівників, тренінги, направлені на вдосконалення функціональних та особистісних компетенцій, коучинг сесії та менторські програми тощо, наголосивши, що їхні працівники мають все необхідне для персонального та кар’єрного зростання.

 

Підрозділ Nestlé Business Services Lviv – це чудове місце, де студенти можуть успішно розпочати та побудувати свою кар’єру, застосувати свої навички у мультикультурному бізнес-середовищі. Компанія Nestlé підтримує працівників у розвитку, сприяє реалізації цікавих задумів та глобальних проєктів. Студенти із зацікавленням  сприйняли інформацію і подякували організаторам онлайн-зустрічі за нагоду отримати відомості, які  орієнтують їх у пошуках майбутнього місця працевлаштування.

Більш детальну інформацію про відкриті вакансії компанії можна знайти за посиланням на https://www.nestle.ua/jobs/search-jobs?keyword=&country=&location=Lviv&career_area=All.

 

Якщо студенти нашого університету бажають стати частиною  Nestlé Business Services Lviv, вони можуть надсилати резюме на скриньки за адресами: Viktoriia.Mazur@ua.nestle.comOlha.Horodniuk@ua.nestle.com

Олена Берестецька, завідувачка навчальною та виробничою практикою