Тиждень дошкілля в ІДГУ

В Ізмаїльському державному університеті 20 вересня розпочався Тиждень дошкілля. Зранку на першому поверсі університету лунали дитячі пісні. Педагогічний факультет (декан – доктор педагогічних наук, професор Кічук Н.В.), який забезпечує підготовку здобувачів ОС «бакалавр» і «магістр» за спеціальністю 012 Дошкільна освіта, «одягнувся» у святкове вбрання.

 

Урочистий початок Тижня продовжиться у вівторок (21 вересня) студентсько-викладацьким челенджем «Чарівний світ Дитинства» між студентами і викладачами Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького (завідувачка кафедри кафедри дошкільної освіти – доктор педагогічних наук, професор Ніколаєску І.О.) та студентами й академічною спільнотою ІДГУ (завідувачка кафедри дошкільної та початкової освіти – кандидат педагогічних наук, доцент Іванова Д.Г.) за технічної підтримки Центру іннноваційних технологій ІДГУ (керівник – Арнаут В.А.). Покликання на зустріч на платформі GoogleMeet: https://meet.google.com/dpj-cwcv-vjd

Після Святкового ярмарку в середу (22 вересня), зібрані кошти будуть перераховані на допомогу Будинку дитини в м. Ізмаїл.

 

Студенти і всі небайдужі до проблем дошкільної освіти мають можливість у четвер (23 вересня) об 11.00 год відвідати гостьову лекцію «Сучасні перетворення в системі дошкільної освіти України: аналітичний огляд» (для працівників закладів дошкільної освіти, викладачів, студентів та магістрантів) кандидата педагогічних наук, доцента Косенчук О.Г., начальниці відділу дошкільної та початкової освіти Державної установи «Український інститут розвитку освіти». Покликання на зустріч на платформі GoogleMeet: https://meet.google.com/kmt-nwyk-wfb.

 

Продовжить святкову програму о 12 год лекція-презентація «Сучасні технології патріотичного виховання дітей: до 30-річчя незалежності України», на яку запрошує досвідчений методист, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри дошкільної та початкової освіти ІДГУ Шевчук А.С. Покликання на зустріч на платформі GoogleMeet: https://meet.google.com/kmt-nwyk-wfb

 

На завершення Тижня дошкілля передбачено флешмоб, концерт і нагородження найактивніших студентів дошкільного відділення.

Сараєва І.В., куратор академічної мобільності1 курсу