Звіт аспірантів ІДГУ

8 червня 2021 р. в ІДГУ відбулися звіти аспірантів першого, другого, третього та четвертого років навчання спеціальностей 011 Освітні, педагогічні науки; 032 Історія та археологія; 035 Філологія; 051 Економіка.

 

Виступи аспірантів заслухала спеціальна комісія на чолі з проректором з науково-педагогічної роботи проф. Л.Ф. Циганенко і у складі: ректора проф. Я.В. Кічука, першого проректора доц. Н.М. Кольцун, деканів факультетів – проф. Н.В. Кічук, доц. Шавловської Т.С., доц. Мізюк В.А., доц. Татаринова І.Є.

 

Аспірантами були представлені результати власних досліджень за поточний рік: щодо затвердження тематики дисертаційних досліджень; кількості надрукованих статей у фахових збірниках і виданнях, що входять до міжнародних наукометричих баз даних; участі в міжнародних й всеукраїнських конференціях; публікації тез доповідей та готовності певних розділів дисертації.

 

Більшість з представлених звітів були позитивно оцінені комісією. За результатами звітів було прийнято рішення про затвердження виконаної роботи аспірантів.

Бажаємо нашим аспірантам плідного навчання та успішного захисту дисертацій доктора філософії!

Н.В. Морошан,
заваспірантури