Круглий стіл ′′Відкриття культур у часи пандемії COVID-19 “

21 травня 2021 року група представників адміністрації, студентів та аспірантів Ізмаїльського державного гуманітарного університету в режимі онлайн взяла участь у засіданні круглого столу ′′ Відкриття культур у часи пандемії COVID-19 “.

 

Вже другий рік поспіль пандемія COVID-19 негативно впливає на рівень міжнародної співпраці у всьому світі, тому вказаний онлайн-круглий стіл мав на меті активізувати міжкультурний діалог між інституціями-партнерами з України, Китаю, Польщі та Туреччини за допомогою інструментів онлайн-зв ‘ язку. Даний захід також дав можливості поділитися інформацією про університети та ініціювати співпрацю в майбутньому й поглибити знання історії, культурної спадщини і сучасної культури Китаю й України в цілому.

 

Під час засідання круглого столу  були запропоновані презентації Гуандунського університету нафтохімічних технологій (Китай), Департаменту Китаю Ягеллонського університету (Польща), Центру міграційної політики та дослідницької роботи і кафедри соціології Харранського.

Відділ міжнародного співробітництва та розвитку інфраструктури
Ізмаїльського державного університету

 

Джерело: https://phdpu.edu.ua/2021/05/25/onlajn-kruglyj-stil-opening-the-cultures-in-the-time-of-covid-19-pandemic-obyednav-predstavnykiv-iz-ukrayiny-kytayu-polshhi-ta-turechchyny/