VIVAT ІДГУ!!!

В ІДГУ 2 липня відбулось заключне засідання Вченої ради, на якому сталася резонансна подія, визначальна для нашого університету – вперше в його історії найвищу нагороду Міністерства освіти і науки України, нагрудний знак «За наукові та освітні досягнення», отримала декан нашого педагогічного факультету, доктор педагогічних наук, професор Надія Василівна Кічук.

 

Цей знак має найвищий ступінь серед відзнак, запроваджених Міністерством освіти і науки України; ним нагороджуються наукові і науково-педагогічні працівники за бездоганну працю та особисті заслуги у сфері освіти і науки, досягнення визначних успіхів у науковій та науково-педагогічній діяльності, підготовці наукових та науково-педагогічних кадрів.

 

Пишаємося тим, що наш університет має такого професора! Надія Василівна понад 40 років самовіддано працює в стінах рідного університету, студенти завжди захоплено слухають її лекції, прислуховуються до мудрих порад і вдячні долі, що мали змогу поспілкуватися з чудовою людиною, щирою та відкритою, професіоналом найвищого рівня!

 

Щиро вітаємо нашого декана, шановну Надію Василівну, з високою нагородою, залуженою відзнакою, від імені студентської спільноти зичимо творчих успіхів у подальшому професійному зростанні, нових наукових досягнень і втілення найсміливіших задумів!

Член студентської ради,
магістрантка педагогічного факультету
Наталія Доксова