Інтелектуальний турнір-пам′яті «Україна звитяжна»

Центр громадянської освіти ІДГУ, утверджуючи традицію відзначення 8 та 9 травня в європейському дусі, запропонував студентам згадати військову героїку України від княжих часів до наших днів.

Цікаво і по-сучасному пройшов інтелектуальний турнір «Україна звитяжна» серед студентів  ІІ та ІІІ курсів педагогічного факультету.

 

Мета заходу: сформувати й розвинути інформаційні, хронологічні, творчі, вміння; навички самоорганізації, критичного мислення, толерантного ставлення до іншої думки.

 

Гра складалася з 3 турів: «Стратегія й тактика» (відкриті запитання), «Інтелектуальна перестрілка» (запитання з вибором правильної відповіді), «Капітанський штурвал» (завдання для капітанів команд).

Інтелектуальна гра, в дусі військової кампанії, активує уміння учасників будувати стратегію, обирати тактику, працювати як в команді, так і індивідуально.

 

Цікаві факти про видатних українських полководців, діяльність військових формувань, зброю, визначні та маловідомі битви на українських землях  спонукали студентів задуматись, яку ціну віддали українці задля незалежності України, а у світлі сьогоднішніх подій – поважати захисників територіальної цілісності нашої держави на Сході України.

Центр громадянської освіти ІДГУ