Обговорюємо нові акценти вступної кампанії та сучасних викликів на регіональному ринку праці

У стінах Ізмаїльського державного гуманітарного університету пройшла традиційна зустріч у форматі круглого столу «Сучасні виклики на ринку праці Ізмаїльського району» з представниками Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості. Учасниками круглого столу були: директор Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості Володимир Довгаль, заступниця Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості Людмила Пальжок, ректор Ярослав Кічук, директорка Центру кар’єрного зростання Валентина Стойкова, декани факультетів: Надія Кічук, Вікторія Мізюк, Тетяна Шевчук, представники та представниці профкому, органів студентського самоврядування.

 

У ході обговорення розглянули декілька напрямів співробітництва університетської громади та Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості, а саме: системний моніторинг ринку праці, сучасні вимоги до працевлаштування; наявні вакансії відповідно до спеціальностей, за якими здійснюється професійна підготовка фахівців в ІДГУ (014 Середня освіта, 073 Менеджмент, 076 Підприємництво та торгівля, 081 Право, 053 Психологія, 071 Облік і оподаткування та ін.), особливості надання ваучера на навчання та мікрогрантів, проходження курсів перекваліфікації та ін.

 

В цілому традиційна зустріч пройшла у робочій та плідній  атмосфері, жваво обговорювались питання, а також заплановано теми подальших обговорень співробітництва університету та Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості.

 

Отже, резонансність події є очевидною. Маємо надію, що в окресленому цим заходом контенту, будуть реалізовані партнерські проєкти, адже ми робимо спільну справу, кожний на своєму фронті, наближаючи нашу Перемогу!

Зав. кафедри управління підприємницькою та
туристичною діяльністю
к.е.н., доц. Тетяна Метіль