Наука та освіта: нові підходи та перспективи

Саме під таким символічним гаслом була проведена міжнародна наукова конференція, організована Кишинівським державним педагогічним університетом «Ion Creangă» (UPSC, 24-25 березня 2023 року).

 

У цьому міжнародному науковому заході, присвяченому актуальним проблемам та перспективам розвитку науки і освіти в умовах сучасних викликів, у змішаному форматі взяли участь понад 300 науково-педагогічних, педагогічних і дослідницьких співробітників з Республіки Молдова, Румунії, Польщі, Казахстану, України.

 

Україну на цій авторитетній науковій платформі у форматі співорганізаторів представляли Ізмаїльський державний гуманітарний університет та Український державний університет імені Михайла Драгоманова (https://upsc.md/2023/03/27/noi-perspective-in-stiinta-si-edicatie-discutate-la-upsc).

 

Ректорат Ізмаїльського державного гуманітарного університету виступив з ініціативою до організаторів провести наступну традиційну міжнародну конференцію з цієї тематики вже в Україні (на базі нашого університету) після  Перемоги.

 

Ця конференція буде організована з урахуванням актуальних потреб розвитку та відновлення України у післявоєнний період.

Отже, тримаємо науковий стрій!

 

International scientific conference „Science and education: new approaches and perspectives” (Programme)

Валентина Нідельчу,
координаторка «Проєктного офісу ІДГУ»