Зустріч студентів ФУАІД з кураторами міжнародного проєкту CBC-PracticeFirms

«CBC-PracticeFirms: Інноваційна методика професіональної підготовки і співпраці у сфері освіти на двосторонньому рівні Румунія – Україна»

10 вересня 2021 року в ІТ-центрі ІДГУ відбулася зустріч студентів  ФУАІД  з кураторами міжнародного проєкту «CBC-PracticeFirms: Інноваційна методика професіональної підготовки і співпраці у сфері освіти на двосторонньому рівні Румунія – Україна»,  в якому беруть учать і викладачі кафедри управління підприємницькою та туристичною діяльністю ІДГУ.

 

Павєл Володимир (координатор проєкту зі сторони України) продемонстрував  основні результати проєкту, перелік заходів, проведених з метою покращення доступності та можливостей працевлаштування на ринку праці здобувачів освіти шляхом розвитку у них знань і умінь, необхідних для орієнтації у сучасному та динамічному світі.

 

Студентів зацікавила навчальна платформа  CBC-FeRoUa (https://cbc-feroua.com), за допомогою якої кожен бажаючий може потренуватися у створенні віртуального підприємства. Інша навчальна платформа – e-CPO (www.e-cpo.com)а – містить багато цікавої інформації про кар’єру, особливості її планування, поради щодо написання резюме для працевлаштування.

 

Зазначимо, що в рамках проєкту в ІДГУ протягом 2020-2021 навчального року для здобувачів освіти ІДГУ було проведено серія різнотематичних семінарів і практикумів, облаштована сучасна комп’ютерна лабораторія, викладачі пройшли підвищення кваліфікації в закладах освіти Румунії.

 

Студенти зацікавились отриманою інформацією, виявили бажання перевірити свої здібності у пошуку креативних ідей для підприємництва і бізнесу.

Інфоцентр деканату ФУАІД