На шляху до успіху …

4 роки назад ми отримали неймовірну можливість отримати європейську освіту в Галацькому університеті “Dunărea de Jos”, вибравши 2 спеціальності “Limbi modernе applicate”, “Relații internaționale și studii europene“. Роки навчання промайнули як одна прекрасна мить.

 

Освітній процес нас приємно здивував, адже викладачі цього університету професіонали своєї справи. Наші пари проходили весело і душевно, інтерактивно й інформаційно. Навіть незважаючи на епідемію, ми продовжували старанно вчитися і, нарешті, на початку липня даного року успішно пройти захист кваліфікаційних робіт.

 

Для нас роки навчання в UDJG – найкращий час, який можна тільки собі уявити. Ми вдячні UDJG  за всіх чудових людей, яких зустріли на своєму життєвому шляху, за неповторну атмосферу дружби, єдності, взаємодопомоги і порозуміння, за яскраве позанавчальне життя та неоціненний досвід, який отримали за 4 роки навчання. Дякуємо за знання і навички, які вклали в нас викладачі. Ми завжди відчували, що вони переживають за нас і щиро підтримують, вчасно надають поради та корисні напуття, що сприяло відчуття впевненості в собі та мотивацію рухатися далі. Студентське життя в університеті стало незабутнім етапом, який подарував нам яскраві емоції й вірних друзів. Дякуємо всім викладачам Галацького університету “Dunărea de Jos” за професіоналізм, розуміння та підтримку, за те, що повірили в нас і завжди були поруч.

 

В добрий путь, дівчата!

Олена Салі, викладач кафедри
романо-германської філології та методики навчання іноземних мов