Сергій Нейчев – наша гордість!

Вже четвертий місяць поспіль ми спостерігаємо за бурхливими подіями, що розгортаються на телеканалі «1+1» у грандіозному талант-шоу «Голос країни 11. Перезавантаження». Адже в ньому бере участь студент 45 П групи спеціальності «Середня освіта. Музичне мистецтво» кафедри музичного та образотворчого мистецтв ІДГУ, талановитий юнак з унікальним голосом – Сергій Нейчев. Хлопець з південним темпераментом зачарував тренерів та глядачів проєкту. На етапі сліпих прослуховувань співак настільки здивував досвідчених суддів своїм високим тембром, що вони вирішили, що співає дівчина. Під час нокаутів тренери завзято витанцьовували під хіт всіх часів і народів «Jamaica» у виконанні Сергія.

 

До речі, співав вокаліст на чистій італійській мові. Голос пролунав чисто, потужно й на одному подиху. Все було інтонаційно та темброво,  дуже красиво і точно, а тримався Сергій на сцені так, ніби для нього виступати на всю країну – це звична щоденна справа. І ось наступив вирішальний момент – чвертьфінал. Виступ відбувався у прямому ефірі. Шанувальники, затримуючи подих, чекали на виступ «бессарабського солов’я». Спів Сергія був дуже ніжним, хвилюючим, пристрасним. Свій виступ учасник шоу присвятив коханій дружині, немов звертаючись до неї словами пісні Олександра Пономарьова «Ти дочекайся мене» https://youtu.be/JIvwsuvIcsI . Кульмінацією виступу стала поява Євгенії Нейчевої на головній сцені країни.

 

Але голосували всі, безумовно, не тільки за любов, а й за потужний вокальний талант Сергія і його унікальний тенор – високий та гнучкий. Сергій Нейчев пройшов  до півфіналу проєкту. Тепер будемо чекати нових прямих ефірів. Пишаємося нашим студентом – Сергієм Нейчевим. Бажаємо йому тільки перемоги! Кожен з нас може підтримати бессарабського солов’я, віддавши за нього свій голос в прямому ефірі, який відбудеться 18 квітня о 21.00 на телеканалі «1+1»!  

Колектив кафедри музичного та образотворчого мистецтв