У нас відкривається світ можливостей для успішної професійної кар’єри!

11 квітня 2021 року в ІДГУ  в режимі онлайн на платформі  Meet відбулася зустріч представників кафедр педагогічного факультету з випускниками закладів середньої освіти  (шкіл, коледжів) Одеського регіону.

 

У ході зустрічі відповідальний секретар (доц. Фоміна Л.Г.), декан факультету (проф. Кічук Н.В.), завідувачі кафедр (доц. Звєкова В.К., доц. Баштовенко О.А., доц. Сироткина Ж.Я.), заступник декана, доц.  Граматик Н.В., викладачі педагогічного факультету (Каплієнко А.І., Сілаєв В.В.), голова студентської ради Лисенко Інна надали можливі орієнтири абітурієнтам щодо професійного визначення.

 

Під час зустрічі майбутні абітурієнти ознайомилися із переліком престижних спеціальностей, які пропонує університет, умовами вступу та освітніми програмами. Фахівці надали ґрунтовні відповіді й пояснення щодо актуальних для випускників питань: щодо термінів проведення вступної  кампанії, соціальної інфраструктури університету, прав і обов’язків студентів, побутових умов проживання у гуртожитку та ін.

 

Аспірантка кафедри загальної педагогіки і спеціальної освіти Каплієнко А.І. представила спеціальність 016 Спеціальна освіта (логопедія), де зазначила,  що майбутня професія логопедаце  «…виховання, навчання дітей, які мають порушення у розвитку мовлення, пізнавальних процесів, слуху, зору». Акцентувала увагу на місії майбутнього логопеда: допомогти дитині пристосуватись до соціального середовища, навчитись читати, писати, визначитись з майбутньою професією».

 

Яскраву презентацію кафедри фізичної культури, біології та основ здоров’я представила доцент Баштовенко О.А.  Викладач Сілаєв В.В. розкрив привабливість професії, важливість і перспективність фахівців фізичної культури для розбудови здоров’язберігального напряму нашої держави. Ознайомив з досягненнями  студентів-спортсменів, які мають найвищі визнання в українському спорті та на міжнародній арені. Акцентував увагу на досконалому матеріально-технічному забезпеченні кафедри та можливостях спортивного удосконалення.

 

Декан педагогічного факультету, проф. Кічук Н.В. подякувала представникам університету за змістовну і цікаву доповідь та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю між навчальними закладами.

 

Чекаємо на абітурієнтів,  які  чуйні до проблем інших людей,  сповнені любов’ю до дітей, активні, творчі,  свідомі та відповідальні!

Звєкова В.К., доцент, завідувач кафедри загальної педагогіки
та спеціальної освіти