Презентація книги «Нескорені війною»

19 березня 2021 року в стінах Ізмаїльського державного гуманітарного університету відбулась презентація книги «Нескорені війною», авторами якої є В.В. Шевченко (ветеран ІДГУ, ветеран «Просвіти», волонтер, громадський активіст) та О.Л. Аршинова (голова громадської організації «Центр реабілітації ветеранів АТО», голова волонтерського підрозділу «Комітет дружин та матерів прикордонників в Одеській області», м. Ізмаїл).

 

Присутні на заході мали унікальну можливість в цей день зустрітися з авторками та ближче дізнатися про історію  створення книги, яка написана на реальних подіях та присвячена Героям України, військовослужбовцям, учасникам бойових дій, добровольцям, а також волонтерам. Книга містить велику кількість фотокарток, які ілюструють події в Україні, що беруть свій початок із 2014 року.

 

Під час презентації авторками було продемонстровано основні світлини та події, про які йдеться у книзі; проведено вікторину, завдяки якій студенти та викладачі ІДГУ отримали книги у подарунок.

Частину тиражу автори передали у дар  ректорові Я.В. Кічуку, кафедрам та бібліотеці університету.

Прекрасно оформлене видання займе гідне місце в фонді бібліотеки  та обов’язково знайде своїх допитливих читачів.

 

Презентація відбулась у теплій та дружній атмосфері в колі студентів та викладачів ІДГУ з побажанням авторкам міцного здоров’я, цікавих зустрічей з читачами і творчого натхнення.

 

Решетникова М.Ю. ,
ст. лаборант кафедри права і соціальної роботи