«Герої не вмирають!»: заходи студентів-істориків до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

Пам’ять про Героїв Небесної Сотні, що пожертвували власним життям під час Революції гідності заради майбутнього України як незалежної демократичної держави, має не лише зберігатися в суспільній свідомості, а й передаватися молодим поколінням як приклад людської, громадянської та національної відваги й самовідданості.

 

З метою вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні студенти 2 курсу спеціальності «Середня освіта (Історія)», які проходять навчально-виховну практику в закладах освіти м. Ізмаїла, м. Арциз та м. Рені, провели виховні заходи й уроки пам’яті до Дня Небесної Сотні. Наприклад, Ольга Ніколенко як у ролі асистента класного керівника, так і самостійно провела урок-дискусію для учнів Державного професійно-технічного навчального закладу «Ізмаїльське вище професійне училище» та тематичний захід для учнів Українського ліцею з поглибленим вивченням іноземних мов імені Т.Г. Шевченка.

 

Шлях до гідного життя не простий, кожному з нас потрібно змінюватися як у власному сприйнятті світу, так й у суспільних відносинах. Сподіваємось, що найзаповітніше бажання українців сьогодні – жити під мирним небом єдиної України без війни – здійсниться.

Ольга Ніколенко,
студентка 2 курсу, голова студентської ради факультету української філології та соціальних наук