Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим

Шановні співробітники, колеги та студенти!

Закінчується 2020рік…

Рік – дуже непростий, сповнений напруженої праці, звершень, пошуку правильних рішень і результатів. Вимушена організація дистанційного навчання стала справжнім випробуванням наших можливостей щодо технічного й організаційного забезпечення освітнього процесу. Пандемія щодня висувала нам нові виклики та створювала перепони, через які ми гідно пройшли.

 

Протягом цього року ми зростали, вдосконалювалися, здобували нові знання та набували нові уміння. Впевнені, що минулий рік зробив нас ще більш професійними та витривалими, згуртував і дав нам можливість не лише вистояти, а й створити всі умови для подальшого розвитку нашого вишу.

 

Щиро вдячні колективу за значні досягнення, наукові здобутки, розуміння, підтримку та прагнення розвивати наш університет. Завдяки вашим знанням і досвіду, узгодженій роботі єдиної команди, відданій праці та ініціативі кожного нам вдається зберегти та примножувати свої позиції в освітньому просторі нашої держави.

 

Сердечно вітаємо вас із Новим роком і Різдвом Христовим! Бажаємо від душі креативних ідей і старанної роботи, чудових перспектив і великих планів, приголомшливих можливостей і бравого ентузіазму, високого достатку і безсумнівного щастя, здоров’я, комфортного та безпечного освітнього середовища!

 

Хай результати вашого навчання та роботи приносять вам корисний досвід, нові відкриття у всіх сферах та мотивують рухатися тільки вперед.

Веселих і радісних свят!

Адміністрація університету