Київський центр EducationUSA – можливості для цілеспрямованих та амбітних студентів

Одинадцятого грудня 2020 року о 16.00 відбулася онлайн зустріч студентів Ізмаїльського державного гуманітарного університету та представником Київського центру EducationUSA Катериною Александрук, яка розповіла про можливості навчання у вищих закладах Сполучених Штатів.  Було розкрито привілеї освіти, що веде до розвитку нових навичок, дає можливість отримати спеціальні знання, змінити професію, веде до підвищення заробітної платні, сприяє кар’єрному зростанню, збільшує професійні зв’язки тощо. Студенти почули розповідь, як обрати коледж чи університет, у чому вони розрізняються, якими є пріоритетні програми, що таке комунальний коледж (Community College), студенти яких курсів можуть брати участь у співбесідах. Серед спеціальних програм навчання різних університетів дуже цікавими виявилися Global Scholars Program (Princeton University), International Short-term Visitors grants (Indiana University) та інші. Багато питань викликали можливості програм обміну Американського уряду, літні стажування у США, літні дослідницькі школи.  Також були запропоновані програми для викладачів: SUSI (Students, Scholars, Teachers), Fulbright, Professional Fellows Program, Work&Travel та інші.

 

Київський центр EducationUSA сприяє всебічному налагодженню зав’язків, надає консультації щодо вибору програми, університету, написанню резюме, візовій підтримці тощо.  Мережа EducationUSA  нараховує 435 центрів Державного департаменту США у 180 країнах. Вона надає зацікавленим особам офіційну, точну, повну та незаангажовану інформацію щодо освіти в США і співпрацює з більш ніж 4 тисячами американських акредитованих ЗВО.

 

Студенти ІДГУ проявили зацікавленість і задали значну кількість питань. Наостанок подякували представникові EducationUSA Катерині Александрук за дуже цікаву, плідну інформацію.

 

Центр EducationUSA Ukraine має сторінку на Facebook за адресою https://www.facebook.com/EducationUSA.Ukraine/?rf=1429164097295490  Тому усі зацікавлені та амбітні мають можливість приєднатися і отримати усю необхідну інформацію, прочитати коментарі тих, хто вже має можливість навчатися в одному з американських університетів.

Четверікова О.Р. доцент кафедри англійської філології