3устріч з педагогічним колективом Матроського навчально-виховного комплексу

01 грудня 2020 року Центром кар’єрного зростання ІДГУ була проведена в режимі онлайн зустріч з вчителями Матроського навчально-виховного комплексу “Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів” . Темою обговорення стали участь педагогічного колективу та учнів школи у проєкті «SOLE Izmail», що реалізується БФ «Карітас Одеса УГКЦ» спільно з Ізмаїльським держаним гуманітарним університетом.

 

Директор Центру кар’єрного зростання Валентина Стойкова ознайомила учасників зустрічі з напрямами діяльності Центру, головними напрямами проєкту «SOLE Izmail», особливостями проведення в режимі онлайн занять з програмування та робототехніки, вивчення англійської мови за SOLE- методикою Ньюкаслського університету.

 

Водночас слід відзначити, що  у минулому році методика для самоорганізованих освітніх просторів була погоджена з Міністерством освіти та науки України та рекомендована для проведення занять в школах як додатковий матеріал для оволодіння учнями 4-11 класів інформаційно-комунікаційною компетентністю, громадянськими та соціальними компетентностями під час викладання класних годин, позакласної та гурткової роботи.

 

За результатами зустрічі була досягнута домовленість щодо проведення 30-ти годинного курсу для педагогів з використання IT-технологій у школі. Всі учасники зустрічі отримали в електронному вигляді пакет методичних матеріалів для проведення SOLE – сесій в школі.

Валентина Стойкова, директор Центру кар’єрного зростання