Вітання з Днем працівників прокуратури України

Згідно з Указом  Президента України – Леоніда Кучми – від 02 листопада 2000 року в Україні встановлене професійне свято працівників прокуратури, яке відзначається щорічно 1 грудня.

Зазначений підзаконний нормативно-правовий акт був прийнятий з урахуванням визначної ролі органів прокуратури України у
зміцненні законності, захисті прав людини і громадянина, а також внеску працівників прокуратури у справу розбудови України як правової держави.

На сучасному етапі розвитку нашого суспільства прокуратура має важливе значення для держави,  тому що стежить за порядком в країні і карає тих, хто переступає закон, таким чином допомагає уникнути хаосу і непорозумінь.

 

День працівників прокуратури – це свято гідних, справедливих,  мудрих та дуже важливих для нашої країни людей. Сьогодні, працівники Ізмаїльського державного гуманітарного університету висловлюють повагу перед  усіма працівниками прокуратури та нашими майбутніми прокурорами, що навчаються на спеціальності 081 Право.

 

Бажаємо витримки, мужності, впевненості, поваги, рішучості, міцного норову та здоров’я. Нехай завжди вдається знаходити істину та кожна справа матиме справедливе завершення. Успіхів на посту діяльності та вдачі у кожному дні життя. Та найголовніше – простого людського щастя!

 

Колектив кафедри права і соціальної роботи та
здобувачі спеціальності 081 Право