Юрій Захарєєв – чемпіон України та кращий боксер чемпіонату

Прекрасна новина! Як завжди, студент педагогічного факультету (27 П) групи Юрій Захарєєв, надає нам привід для гордості! У п’ятницю 20 листопада він дуже впевнено подолав суперника Mehmed Emirdzhan та став третім представником молодіжної збірної України у фіналі Євро-2020!

 

Однак, до сьогодення пройдено нелегкий шлях, що привів його до звання чемпіона континенту (на Чемпіонаті молоді м. Софія, Болгарія, 2019 р.) у ваговій категорії до 69 кг, де він не залишив жодних шансів в 1/8 фіналу литовцю Роману Кудрявцу – 5:0, в 1⁄4 фіналу – німцю Джанні Дедику – 5:0, в 1⁄2 фіналу – болгарину Емірджану Мехмеду – 4:1 та у фіналі – росіянину Дмитру Захарову – 4:1.

Його визнано кращим боксером на Міжнародному турнірі, що був присвячений пам’яті Антона Христофоридіса (22-28 жовтня, м. Салоніки, Греція).

 

Завдяки Юрію команда Одеської області вперше зайняла найвище місце у загальнокомандному заліку на чемпіонаті України по боксу серед молоді (2 – 8 грудня, м. Львів).

На даний час Юра знаходиться на чемпіонаті Європи в Чорногорії. За посиланням, ви можете подивитися на його напівфінальний бій: https://www.youtube.com/watch?v=CSvSJs8I8SY .

Це захопливе видовище, бо на майстерне виконання завжди дивишся з захватом! Юрію! Ми вболіваємо за тебе та бажаємо перемоги!

 

На фото після перемог в Чорногорії.