Факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності – 25 років!

20 жовтня 2020 року свій 25-річний ювілей святкував наймолодший факультет Ізмаїльського державного гуманітарного університету – факультет управління, адміністрування та інформаційної діяльності.

 

Ювілей факультету  – це особливе свято, це справжній калейдоскоп дзвінких голосів, посмішок і сміху! Саме з таким настроєм колектив факультету й зустрічав своє  свято і приймав поздоровлення від гостей..

Офіційну частину урочистості  факультету відкрив вітальним словом та побажаннями ректор ІДГУ професор Кічук Ярослав Валерійович, який займав посаду декана факультету з 2012 по 2015 роки.  До привітань з ювілейною датою факультету також приєдналися: його перший декан – Гуменнікова Тамара Рудольфівна (1995-2002 роки управління), декани інших років – Татарінов Іван Євгенович (2018-2019 роки управління), Воробйов Яків Анатолійович (2019-2020 роки управління), Мізюк Вікторія Анатоліївна (2015-2018 роки та в теперішній час).

 

«Факультет управління, адміністрування та інформаційної діяльності займає гідну позицію в структурі Ізмаїльського державного гуманітарного  університету. І цей ювілей – ще одна приємна нагода відзначити високий професіоналізм та самовіддану працю науково-педагогічного складу і студентства на благо розвитку факультету й університету. Віддаючи належне значним здобуткам колективу факультету, ми переконані, що численні перемоги наших викладачів і студентів ще попереду. Віримо, що й у тридцять, п’ятдесят і сто років факультет управління, адміністрування та інформаційної діяльності залишатиметься найкращим, найініціативнішим, найкреативнішим.

Зичу всім міцного здоров’я, добра і щастя, а нашому факультету – подальшого процвітання та нових творчих звершень!» – сказала у вітальному слові декан факультету Вікторія Анатоліївна Мізюк.

 

До привітань приєдналися випускники факультету різних років: д.пед.н., професор В.І. Чимшир (випускник 1997 р.), д.пед.н., професор І.М. Смирнова (випускниця 1998 р.), Є. Гудь (випускник 2005 р.), Д. Євсєєва та Р. Шевченко-Перепьолкіна (випускниці 2012 р.), В. Самур (випускник 2016 р.), В. Рябчук, В. Короткова і В. Кудрявський (випускники 2017р.), А. Бадалова та І. Остапенко (випускниці 2018 р.), Т. Харченко і Х. Налієва (випускниці 2020 р.) та багато-багато інших.

 

Приємною ноткою святкування 25-річчя заснування факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності стало нагородження науково-педагогічних працівників факультету грамотами, подяками і медалями за багаторічну сумлінну працю, плідну науково-педагогічну діяльність, значний особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів.

 

Наприкінці святкового заходу студентами 1 курсу було представлено танцювальний флешмоб «Я ♥ ФУАІД».

Дмитрієва М. В.,викладач кафедри математики,
інформатики та інформаційної діяльності